Täältä löydät lisätietoa tarjoamistamme palveluista. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto alla olevista ja tutustu tarkemmin - mikäli kysymyksiä herää kerromme mielellään lisää.

TALOYHTIÖN ISÄNNÖINTI

Isännöintipalvelu jonka lähtökohdat ovat asiakkaan tarpeet ja korkea laatu. Pystymme tarjoamaan modernin ja joustavan palvelun nykyajan sähköisiä ratkaisuja hyödyntäen - aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Isännöintimme perustuu vankkaan kokemukseen ja koulutukseen sekä laajaan yhteistyöverkostoon mikä mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelun.

LIIKEKIINTEISTÖN ISÄNNÖINTI

Liikekiinteistön hyvää johtamista säilyttää tai nostaa kiinteistön arvoa ja turvaa omistajien edut. Palveluumme kuuluu liikekiinteistöjen isännöintiä ja hallintoa, kattaen kiinteistön elinkaaren ja vuokrasuhteiden hallintaa sekä taloushallinto. Toimistoltamme löytyy pitkää kokemusta liikekiinteistöjen hallinnasta ja sen tuomat erityishaasteet ovat tuttuja - yhteistyöverkostomme kanssa pystymme tarjoamaan tuottavampaa ja helpompaa omistamista.

TALOUSHALLINTO

Hoidamme taloushallinto palveluita kaikille meidän asiakkaille ja palveluun kuuluu kirjanpito, vastikevalvonta, lainanhallinta, palkanlaskenta ja viranomaisilmoitukset. Tarjoamme myös pelkän taloushallinnon etenkin PK-yrityksille kustannustehokkaasti ja nykyajan ohjelmia hyödyntäen. Valitsemalla meidät hoitamaan yrityksesi taloushallintoa pystyt keskittymään oman toimintaan huoletta.

 


 

 

Palvelut

Isännöinti

Liikekiinteistön hallinta

Taloushallinto

Asukkaille

Lomakkeet ja ilmoitukset

Muuttaminen

 

Tarjouspyyntö

 

 

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

 

Yhtiö

 

 

 

 

 

Aureka Oy, Kivensilmänkuja 2, 00920 Helsinki   Puh. 0405658657   S-posti: isannointi@aureka.fi   www.aureka.fi
Helsinki - Espoo - Vantaa - Tuusula - Sipoo
fiFIN