Asiakaslähtöinen - Joustava - Moderni h1>

Mitä me tehdään h1>

Tarjoamme erilaisia palveluita johon kuuluu p>

DISPONENTSKAP FÖR HUSBOLAG

Vår disponenttjänst utgår från kundens behov och en hög kvalitet. Vi kan erbjuda en modern och flexibel service som utnyttjar nutida elektroniska lösningar - helt enligt kundens behov. Grunden för disponentskapet är lång erfarenhet och högklassig utbildning och tillsammans med vårt breda kontaktnät möjliggörs en omfattande tjänst.

FÖRVALTNING AV FASTIGHETSBOLAG

En bra och stark förvaltning av fastighetsbolag bevarar eller ökar fastighetens värde och tryggar ägarnas intressen. I vår tjänst ingår hantering av fastighetens livscykel och förhållandena till hyresgästerna samt ekonomisk förvaltning. Vi har en lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och de särskilda utmaningar som det för med sig. Tillsammans med vårt omfattande kontaktnät kan vi erbjuda ett lönsammare och enklare ägarskap.

REDOVISNINGSTJÄNSTER

Vi sköter den ekonomiska förvaltningen åt alla våra kunder och i tjänsten ingår bokföring, uppföljning av betalningar, lånehantering, löneberäkning och anmälningar till myndigheter. Vi erbjuder även separat bokföringstjänster speciellt riktade till SME-företag till ett kostnadseffektivt pris och i vår användning har vi moderna bokföringsprogram. Genom att välja oss att sköta din redovisning kan du koncentrera dig på din kärnverksamhet i lugn och ro.

Ota yhteyttä h1>

Sana on vapaa... p>

 

 

 

Tjänster

Disponent

Fastighetsbolag

Redovisningstjänster

För invånare

Blanketter och anmälningar

Då du flyttar

 

Be om offert

 

 

 

Kontaktuppgifter

Ta kontakt

Dataskydd

 

Företaget

 

 

 

 

Aureka Ab, Kivensilmänkuja 2, 00920 Helsingfors Tel. 0405658657 E-post: isannointi@aureka.fi   www.aureka.fi/sv
Helsingfors - Esbo - Vanda - Tusby - Sibbo
sv_SESV