Yhtiö pähkinänkuoressa

 

Aureka Oy on vuonna 1986 perustettu perheyhtiö joka toteutti sukupolven vaihdoksen vuonna 2019 ja samana vuonna yhtiö vaihtoi nimensä nykyiseen ja uudistimme toimintamme perusteellisesti. Palvelumme avainsanat ovat asiakaslähtöinen, joustava ja moderni ja näitten käsitteiden perusteella kehitämme yhtiötä jatkuvasti.

Toimintatapamme lähtökohta on asiakkaan tunteminen ja sen kautta pystymme tarjoamaan joustavan palvelun hyödyntäen nykyaikaiset ja modernit toimintatavat.  

Strategiamme on tuntea jokaisen asiakkaan tarpeet ja tuottaa juuri oikean ja sopivan palvelun joka vastaa näihin tarpeisiin. Uskomme saavuttavan tämän kautta toimivan ja pitkäkestoisen yhteistyön joka tulee asiakkaalle hyödyksi asumismukavuuden parantumisen ja kiinteistön arvon nousun muodossa. 

Yhtiön toimintatapaan kuuluu vahvasti alan kehityksen seuraaminen ja uusien työkalujen ottaminen käyttöön. Haluamme olla alan modernisoinnin kärkijoukon mukana ja viemässä alaa eteenpäin. 

Aurekan nykyisiin asiakkaisiin kuuluu sekä taloyhtiöitä että liikekiinteistöjä ja suurin osa niistä ovat olleet meidän asiakkaina yli 25 vuotta. Taloyhtiöiden joukosta löytyy erityyppisiä ja ikäisiä kohteita joten mikään ei tule meille yllätyksenä.

 

MISSIO

 

 

 

Tuotamme asiakkaan luottamuksen arvoista palvelua ammattimaisella ja henkilökohtaisella otteella. 

VISIO

 

 

Olemme asiakasta varten olemassa ja tuotamme joustavan ja modernin palvelun kustannustehokkaalla tavalla. Haluamme että meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat ja yhteistyömme on pitkäjänteistä luoden molemminpuolisen luottamuksen.   

YHTIÖN ARVOT

 

 

Yhtiön tärkeimpiin arvoihin kuuluu asiakkaaseen sitoutuminen, luottamus, avoimuus, rehellisyys ja kohdallaan oleva asenne. Näitten arvojen kautta pystymme toteuttamaan palvelun johon kaikki ovat tyytyväisiä.

 


 

Palvelut

Isännöinti

Liikekiinteistön hallinta

Taloushallinto

Asukkaille

Lomakkeet ja ilmoitukset

Muuttaminen

Tarjouspyyntö

 

 

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

 

Yhtiö

 

 

 

 

 

Aureka Oy, Kivensilmänkuja 2, 00920 Helsinki   Puh. 0405658657   S-posti: isannointi@aureka.fi   www.aureka.fi
Helsinki - Espoo - Vantaa - Tuusula - Sipoo
fiFIN