Disponenttjänst för husbolag

Kundinriktad


Kunden sätts först

 

Utgångsläget för vår disponenttjänst är att lära känna kundens behov och vår service är anpassbar enligt det. I varje husbolag finns det olika människor och infallsvinkeln i vår kundservice tar detta i beaktan. Vår mälsättning är en fungerande dialog där vi tar hänsyn till allas behov.

Flexibel


Med kunden anpassbar tjänst

 

I vår tjänst ingår endast det som ert husbolag behöver enligt överenskommelse. Tjänstens fasta del bestäms på förhand och till den läggs endast det som behövs för var och en - därmed passar den även för små husbolag och ni betalar inte något i onödan. Tack vare möjligheten till en flexibel helhet är det fasta arvodet på en rimlig nivå och ersättning för separat beställda arbeten kommer vi överens om på förhand.

Modern


En tjänst som följer sin tid

 

Vi använder oss av de senaste elektroniska verktygen vilket möjliggör till och med en helt elektronisk tjänst - utan att glömma bort olika människors varierande behov och möjligheter. Vårt mål är att hålla de boende informerade om relevanta och aktuella ärenden som gäller deras husbolag och därmed öka deras trivsel.

 

Tjänster

Disponent

Fastighetsbolag

Redovisningstjänster

För invånare

Blanketter och anmälningar

Då du flyttar

 

Be om offert

 

 

 

Kontaktuppgifter

Ta kontakt

Dataskydd

 

Företaget

 

 

 

 

 

Aureka Ab, Kivensilmänkuja 2, 00920 Helsingfors Tel. 0405658657 E-post: isannointi@aureka.fi   www.aureka.fi/sv
Helsingfors - Esbo - Vanda - Tusby - Sibbo
sv_SESV